Spisning på Mallorca

restaurants-mallorca

Som det er tilfældet med resten af Spanien, tages madkulturen på Mallorca meget seriøst af øens indbyggere, og det fremgår helt klart af det store udbud af restauranter og andre spisesteder, som øen har at byde på. For det første tilbyder Mallorca den højeste koncentration af caféer, barer og restauranter i hele øgruppen, hvilket sikrer at næsten alle der kommer på besøg, kan finde noget at spise som man kan lide.

Man kan finde både spanske og internationale retter på Mallorca, men øen er specialiseret i fiskeretter, samt de bedste frugter og grøntsager tilgængelige i regionen. Spisetiderne på Mallorca er de samme som i resten af øgruppen, med morgenmad helt op til to gange om morgenen, alt efter hvor tidligt den første morgenmad blev spist. Frokost starter en smule senere end hvad nogle er vant til, kl. 14 og efterfølges typisk af den berømte spanske siesta (lur). Aftensmad starter omkring kl. 21:00 og kan vare helt til midnat, afhængig af restauranten og det område hvor man spiser.

Her er nogle af de mest populære spisesteder på Mallorca

Simply Fosh

Adresse: Carrer de la Misio, 7A

Telefon: +34 971 720 114

Simply Fosh er en af Mallorcas restauranter der har den mest stilfulde atmosfære. Det er dog en uformel restaurant, så der er ikke nogen særlig etikette at tage hensyn til. Restauranten er specialiseret i middelhavskøkkenet og er populær pga. deres fremragende kombination af pris og madkvalitet. Simply Fosh har også en smuk solterrasse, for dem som foretrækker at spise udendørs.

Sa Rotana

Adresse: C/ SA Vall, KM. 3,000, 07500 Manacor

Telefon: +971 84 56 85

Sa Rotana is one of the most exquisitely decorated upscale restaurants in Mallorca. It specializes in Mediterranean cuisine, but its true attractive is its international food, which it combines with hints of Mallorcan cuisine in order to achieve unique new flavors, which keep surprising its customers again and again.

Nawaab Indian Restaurant

Adresse: Joan Miro, 309, Cala Mayor

Telefon: +0034 971 401 691

Sa Rotana er en af de smukkest indrettede, finere restauranter på Mallorca. Restauranten er specialiseret i mad fra middelhavet, men dens sande skat er dens internationale mad, som kombineres med anstrøg af mad fra Mallorcakøkkenet for at opnå unikke smagsretninger. Dette er med til at overraske gæsterne gang på gang.

Gourmet Restaurant Tristan

Adresse: Puerto Portals

Telefon: +971 675 547

Beliggende ved det stilfulde Portal Nous, er Tristan en af de mest velrenommerede lokale restauranter. Det skyldes at Tristan udelukkende holder sig til det traditionelle Mallorcakøkken. Den smukke terrasse, med en dejlig udsigt over den betagende marina, er også med til at gøre besøget til noget særligt

Port Petit

Adresse: Avenida Cala Llonga, Cala d’Or

Telefon: +971 643 039

Port Petit er endnu en fantastisk restaurant med en betagende udsigt over marinaen Cala d’Or, takket være dens åbne terrasse. Restauranten er berømt for dens eksklusive køkken og nogle af de bedste desserter på Mallorca.