Shopping på Mallorca

shopping-mallorca

Sammenlignet med andre omkringliggende øer, shopping erfaring i skærgården overraskelser mange besøgende til sin store variation og for kvaliteten af ??sine tilbud. Og af alle øerne i Balearerne øgruppe, er den, der tilbyder de bedste butikker og indkøbscentre Mallorca.

Shopping timer i Mallorca ligger generelt i intervallet fra 9:00 til 9:00 PM, med de fleste af butikkerne inden øen normalt lukker 14:00 til 5:00, hvilket er det tidspunkt, hvor alle beboerne på øerne i skærgården (herunder de fleste virksomheder) at tage en pause fra de varmeste timer på dagen. På den gode side af tingene, åben det meste af butikker og indkøbscentre hele ugen rundt, uanset af dagen.

Udover de vigtigste butikker og indkøbscentre, også Mallorca tilbyder en fantastisk mulighed for besøgende at opleve den lokale shopping, med markeder, der tilbyder friske råvarer af den bedste kvalitet.

Her er nogle af de bedste indkøbsmuligheder på Mallorca.

Porto Pi Shopping Center

Adresse: Gabriel Roca Avenue, 54

Indkøbscentret Porto Pi ligger i byen Palma og er det største center på Mallorca. Det er 2 km fra centrum, så enhver der er frisk på en dejlig gåtur i Palma, vil kunne gå derud til fods. Indkøbscentret har et udvalg af butikker, mange af dem er verdenskendte, med mærker som Zara, Camper, Springfield og mange andre.

Det populære stormagasin Carrefour kan også findes inde i indkøbscentret, såvel som byens bedste biograf. En bowlingbane og en række restauranter og cafeer gør det også til de unges foretrukne sted at samles på øen.

Alcampo Shopping Center

Adresse: PM – 27 Highway, Palma

Alcampo indkøbscenter er et sted hvor både lokale og besøgende kan finde mange butikker, restauranter og cafeer til meget rimelige priser, sammenlignet med andre indkøbscentre i området. Dette indkøbscenter er også kendt hos de lokale, for at have et bredt udvalg af el-artikler i de mange butikker.

Udover at byde besøgene på en dejlig indkøbsoplevelse i indkøbscentrene, er Mallorca sprængfyldt med både store og små butikker, som alle byder på deres egne unikke produkter. Her er nogle af de mest anbefalede.

El Corte Ingles

Adresse: Alenxandre Rossello Avenue, 16

Som den mest populære kæde af stormagasiner i Spanien, skal El Corte Ingles nævnes og oplevelsen på Mallorca er lige så fremragende, som i deres andre stormagasiner i landet. Stormagasinet tilbyder et enormt udvalg af produkter af enhver art og den bedste kvalitet, i alt fra modemærker til indretning.

Ikea Mallorca

Adresse: Camí Fondo, s/n. Vía Cintura

Når det gælder om at finde de bedste og mest veldesignede møbler til hjemmet, er IKEA stedet at shoppe på Mallorca. Og selv for folk som ikke til daglig bor på øen, er butikken et godt sted at finde inspiration til dekorationer eller artikler til daglig brug i hjemmet. Det er også et fremragende valg for dem, som vælger at leje et sted på øen, da næsten hvert eneste dekorationsbehov kan tilfredsstilles her.